اوتیسم از مادر به ارث میرسد یا پدر؟ یکی از پر تکرار ترین و مهم ترین سوالات در مورد بیماری اوتیسم این سوال می باشد که باهم در ادامه به موضوع می پردازیم اگر میخواهید اطلاعات بیشتری در مورد بیماری اوتیسم کسب کنید می توانید سایت دکتر شنگه را بررسی کنید.
آیا اوتیسم از مادر به ارث میرسد؟
ژن های مادر در این مورد بیشتر تاثیر گذار است یا پدر ؟ برای پاسخ به این سوال باید به این نکته توجه کنیم که بیشتر کسانی که دچار اختلال اوتیسم هستند در پدر یا مادر و خواهر خود این ژن وجود ندارد. اما خب طبق مطالعات انجام شده این اختلال هم می تواند از از مادر منتقل شود هم از پدر . این اختلال یک اختلال بسیار پیچیده می باشد که به طور قطع نمی توان گفت از چه ژنی منتقل می شود و ژنتیک نقش مهمی در این موضوع دارد . اما مشاهدات نشان می دهد که کسانی که دارای خواهر یا برادر اوتیسمی هستند بیشتر در معرض این اختلال قرار می گیرند.
همیشه تصور می شد اوتیسم از مادر منتقل می شد اما در حالی که تحقیقات نشان می دهد که ژن های اوتیسم معمولا از پدر به ارث می رسد.
نقش سن پدر و مادر در اوتیسم
سن پدر و مادر بسیار نقش مهمی در سلامتی جنین دارد هر چقدر سن پدر و مادر افزایش می یابد احتمال خطر بیماری های مختلف برای جنین بیشتر می شود.
اما با بالا رفتن سن پدر به عنوان یک عامل مهم می توان در نظر گرفت مطالعات نشان می دهند ابتلا به اوتیسم با افزایش سن پدر افزایش می یابد .
در پایان مقاله اوتیسم از مادر به ارث می رسد یا پدر برای جمع بندی بهتر است بگوییم که هر دو نقش مهمی در این زمینه دارند اما خب در مورد این که به طور قطع دلیل این اختلال چیست نتایج قطعی وجود ندارد و همان طور که روش درمانی خاصی وجود ندارد، حتی علائمی که هر کودک نشان می دهد می تواند متفاوت باشد . اما در کل می توان این اختلال را با روش های درمانی مختلف کنترل کرد.