علائم اوتیسم در بزرگسالان چیست؟ آیا می توان در بزرگسالی اوتیسم را تشخیص داد؟ پاسخ این سوالات را در ادامه مطلب به شما خواهیم گفت.
اوتیسم در بزرگسالی چیست؟
کشف این بیماری در سن بزرگسالی کار راحتی نیست! اکثر افراد فکر می کنند که اوتیسم فقط در سن کودکی می توان تشخیص داد در حالی که اینگونه نیست، ممکن است فرذ بعد از گذشت سال ها متوجه شود اوتیسم دارد! یکی از مشخصه های مهمی که در افراد بزرگسال که به اوتیسم دچار هستند می توان یافت علاقه شدید به یک موضوع خاص می باشد.مانند ترابری هوایی، ریشه کلمات،مهندسی،تاریخ و بسیاری موارد دیگر اطلاعات بسیار خوبی دارند و این علاقه شدید می تواند برای این افراد ارضا کننده باشد.
علائم و ویژگی های افراد اوتیسم در بزرگسالی
- هرگز به سفر کردن علاقه ای از خود نشان نمی دهند.
- چیزهای جدید را تجربه نمی کنند، مانند به جای جدید نمی روند به غذاهای جدید علاقه ای نشان نمی دهند.
- ممکن است رفتار ها و اعمال تکراری داشته باشند و برنامه روزانه آن ها در یک جدول و چهار چوب پیش برود.
- از آن جایی که روتین سختی برای زندگی خود دارند در صورت بروز اختلال در این روتین ناراحت می شوند و کنترل خود را ممکن است از دست بدهند.
- با تغییر برنامه در زندگی خود مشکل دارند
- از مسیر های تکراری برای رفتن به جایی استفاده می کنند.
- اصولا از برقرار کردن ارتباط با دیگران دوری می کنند.
- از وارد کردن افراد جدید به زندگی خودشان اجتناب می کنند.
- مانند اغلب بیماران اوتیسمی مشکلاتی در خواب دارند.
- در درک کردن احساسات و عواطف دیگران کمی مشکل دارند و نمی توانند مانند بقیه مردم ارتباط برقرار کنند.
- در برقرار ارتباط چشمی با دیگران مشکل دارند.
افرادی که در دوران کودکی خود اختلالشان تشخیص و پیشگیری نشده است در سن بزرگ سالی این علانم را از خود نشان می دهند، زندگی کردن با این افراد غیر ممکن نیست ولی طبق گفته های بالا در درک کردن احساسات و عواطف دیگران مشکل دارند. اما خب فرد اوتیسم در هر سنی باشد با مراجعه کردن به یک متخصص می تواند بسیاری از مشکلاتی که در زندگی خود دارد را حل یا کنترل کند. درست است که این بیماری درمان مشخصی ندارد ولی می توان آن را کنترل کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این اختلال میتوانید به سایت ایوب شنگه گفتار درمان با تجربه مراجعه کنید. همچنین می توانید برای ارتباط بیشتر صفحه اینستاگرام ایوب شنگه را نیز دنبال کنید.