عمر کودکان اوتیسم چقدر است ؟ آیا سن کودکان اوتیسم کمتر از بقیه کودکان نرمال است؟ برای مشاهده پاسخ تا اخر مقاله با ما همراه باشید.
عمر کودکان اوتیسم چقدر است؟
در منبع مشخصی در مورد عمر کودکان اوتیسم چیزی نوشته نشده است .اما نتایج کلی تحقیقات و پژوهش ها که ۸۵% از عمر کودکان اوتیسم مانند بقیه انسان های طبیعی است . که شرایط بسیاری در مشخص کرده این بازه تاثیر گذار است. شرایظ محیط زندگی کودک ، میزان شدت اختلال آن ، شرایط درمانی بستگی دارد. نکته قابل توجه این است که باید بدانید تشخیص اختلال اوتیسم در یک فرد، به این معنا نیست که او نمی تواند دوست پیدا کند، با دیگران وارد رابطه شود، به دانشگاه برود، ازدواج کند، پدر یا مادر شود و یک حرفه ی موفق داشته باشد.اوتیسم یک اختلال است نه یک بیماری! علاوه بر این ناتوان کننده نیست.
سلامت روانی افراد مبتلا به اوتیسم
وضعیت و سلامت روانی افراد اوتیسم متفاوت است و علائم آن در برخی موارد در افراد مبتلا به اوتیسم متفاوت است و همین امر ممکن است تشخیص این وضعیت را توسط روانپزشک در افراد مبتلا به اوتیسم دشوار کند. در حقیقت ۷۰ درصد افراد مبتلا به این اختلال، به مشکلات مربوط به سلامت روان (مانند افسردگی و اضطراب)، گرفتار هستند. افراد اوتیسم ممکن است دچار صرع باشند انهایی که در معرض صرع قرار دارند میزان مرگ و میر در ان ها اندکی افزایش پیدا می کند.افرادی که در اوتیسم صرع دارند معمولا در سن نوجوانی آنها مشخض می شود.اختلالی مانند اوتیسم نباید با بیماری های پزشکی اشتباه گرفته شود. اگرچه اوتیسم با مشکلات جسمی و روانی همراه است، اما خود این اختلال عامل کاهش امید به زندگی نیست. افرادی که مبتلا به اوتیسم هستند، خصوصیات فیزیکی آشکاری ندارند. مغز فرد مبتلا به اوتیسم عملکرد متفاوتی دارد، اما به نظر می رسد این اثرات جسمی مستقیما بر بدن اثر ندارد.
باور های نادرست در مورد اوتیسم !!!
- اوتیسم بسیار نادر است.و تعداد افرادی که به اوتیسم دچار می شوند بسیار کم است.
- بیمارانی که تماس چشمی برقرار میکنند مبتلا به اوتیسم نیستند.
- این کودکان قادر به حرف زدن نیستند همیشه پسرفت کلامی پیدا می کنند.
- این کودکان هیچ علاقهای به بازی نشان نمیدهند.
- کودکانی که به دیگران محبت میکنند نمیتوانند دچار اوتیسم باشند.
- کودکان مبتلا به اوتیسم قدرت یادگیری پایینی دارند.
- این اختلال با بزرگتر شدن کودکان بهبود مییابد
اگر میخواهید اطلاعات بیشتر در مورد کودکان دارای اختلال اوتیسم بدانید به سایت دکتر ایوب شنگه مراجعه کنید و یا صفحه اینستاگرام دکتر شنگه را دنبال کنید.